Rólunk

Mi elkötelezett hívei vagyunk az újrahasználatnak és az újrahasznosításnak. Ezért hoztuk létre a Hanaplastot, ahol kizárólag betétdíjas termékeket gyártunk 2012 óta.

A betétdíjas, mosható pohár egy tényleg környezetbarát megoldás, mellyel jelentősen csökkenthető a tömegrendezvényeken, sporteseményeken, klubokban felhalmozott műanyag hulladék mennyisége. Poharaink teljes mértékben hazai alapanyagokból, magyar munkaerő által készülnek, a daráléktól egészen a csomagolóanyagig. Színben és grafikában teljes mértékben az adott rendezvény vagy szórakozóhely arculatához igazítható termékeket kínálunk. Kiváló reklámfelület, a fogyasztók otthonában tartós reklámtárgyként funkcionál.

Termék palettánkat folyamatosan bővítjük, technológiánkat házon belül fejlesztjük, hogy rugalmasan, rövid határidővel és a legjobb hazai árakkal ki tudjuk elégíteni a megnövekedett hazai és külföldi igényeket.

Ha szeretnél megszabadulni a rengeteg hulladéktól, amit a vendégek termelnek egy-egy rendezvényen, keress minket bizalommal. info@hanaplast.com