Partnerek

„Az Instant-Fogas Komplexum 18 pultjában 2017 nyara óta használunk repoharakat. A Hanaplast képében tökéletes partnert találtunk a megfelelő minőség mindig időben történő szállításához! Köszönjük!”

—————————————————– INSTANT-FOGASHÁZ Budapest

„A Hanaplast csapata, és a kiemelkedően jó customer Service példamutató. Az ügyintézőik kedvessége, és a szakembereik profizmusa egyedülálló. Magas minőségű repoharaikat csak ajánlani tudom mindenkinek.”

—————————————————— TACO TRUCK BAR Szigliget

„Régóta elégedett vásárlói és felhasználói vagyunk a Hanaplast termékeinek, ez tipikusan az a mesebeli együttműködés, ami mindenkinek jó. Nekünk, mert a látogatóink imádják a terméket. A repohár bevezetése óta a hulladék szállítás költségei is jelentős mértékben csökkentek. És a  környezetnek is, mert évente több százezer eldobható terméket váltunk ki a repoharakkal.”

—————————————————– FISHING ON ORFŰ Fesztivál

„A fenntarthatóság a jövőnk kulcsa, ezért döntöttünk úgy,hogy minden lehetőséget megragadunk arra, hogy a működésünk során teret adjunk a zöld megoldásoknak. Ennek első lépéseként vezetjük be a speciális technológiával készült repoharat.”

—————————————————– ZTE ARÉNA Zalaegerszeg